PUBG Mobile Mod Apk 2.1.1 OBB (Unlimited UC, Health, AimBot)

PUBG Mobile Mod Apk 2.1.1 OBB (Unlimited UC, Health, AimBot)

4.4 (100222)Action, Games

App Information of PUBG Mobile VN x ARCANE

App Name PUBG Mobile VN x ARCANE v2.1.1
Genre Action, Games
Size706 MB
Latest Version2.1.1
Get it On Google Play
Update2022-09-12
Package Namecom.vng.pubgmobile
Rating 4.4 ( 100222 )
Installs10,000,000+

Description of PUBG Mobile VN x ARCANE

PUBG Mobile Mod Apk 2.1.1 OBB (Unlimited UC, Health, AimBot) – Free Download Latest Version Android Apk Mod Action Game.

★★★ MÔ TẢ CHUNG ★★★
Game Battle Royale nguyên bản, đầu tiên và hay nhất! Game Battle Royale được hơn 1 tỷ người chơi trên toàn thế giới bình chọn.
PUBG Mobile – PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS MOBILE

PUBG Mobile Mod Apk 2.1.1 OBB (Unlimited UC, Health, AimBot)

★★★ GAMEPLAY ★★★
Khi tham gia trò chơi, bạn sẽ cùng 99 người chơi khác nhảy dù xuống một hòn đảo hoang để tham gia vào trận chiến sinh tồn. Vòng bo sẽ thu hẹp dần, người chơi phải chạy vào bo để tồn tại. Thu thập súng và trang bị, chiến đấu hành động với những người chơi khác và sử dụng mọi chiến thuật để có thể sống sót đến cuối cùng.

Đây không phải trò chơi, đây là PUBG MOBILE VN!

★★★YÊU CẦU CẤU HÌNH★★★
* Khi tham gia game mobile PUBG VN người chơi cần kết nối internet liên lục.
* Cấu hình khuyến nghị để có trải nghiệm tốt nhất khi chơi PUBG MOBILE VN: Android 5.1.1 hoặc cao hơn và ít nhất 2 GB RAM.
Phiên bản hiện tại hỗ trợ hơn 500 thiết bị Android.
★★★YÊU CẦU QUYỀN TRUY CẬP★★★
Để người chơi có sự trải nghiệm mượt mà, game[PUBG MOBILE VN] cần các quyền sau: Bộ nhớ(READ/WRITE_EXTERNAL_STORAGE): dùng để truy cập các file game và thực hiện các tính năng của trò chơi (chụp hình trận đấu hay và chia sẻ cho bạn bè). Chúng tôi chỉ sử dụng các quyền trên cho mục đích của game.

PUBG Mobile Mod Apk OBB

★★★ HỖ TRỢ ★★★

The ARCANE collaboration is here with the new Mirror World Mode! Enter Mirror Island, transform into ARCANE heroes, unlock new skills and tactical items, and have intense battles in Erangel, Livik, and Sanhok!
Match notifications, elimination feedback, custom button settings, etc., have been improved to keep providing our players with the best battle royale experience on a mobile device!

Free Download PUBG Mobile VN x ARCANE Apk Mod Latest Version Game

You May Also Like: My Talking Tom 2

More Info: Google Play

Free download Apk Mod Game or App Latest version PUBG Mobile Mod Apk 2.1.1 OBB (Unlimited UC, Health, AimBot) from direct Download links and Play Store.

Thank you very much for visiting my site. Don’t forget to visit again ApkModsAll every day to update information about the most interesting game & apps for Android.

Download APK

Leave a Reply

Your email address will not be published.